AUTOMATSKI SISTEMI

Savršena sinteza tehnologije u kojoj je čovek centar svega.

Kompanija Came je osnovana 1972. godine u Trevizu, Italija i postala je vodeći proizvođač na tržištu automatskih sistema.

Pouzdana tehnologija služi upotrebi zahvaljujući rešenjima dizajniranim za pokretanje kapija, kako garažnih i velikih industrijskih, tako i automatskih vrata, rampi, pešačkih pokretnih barijera, roletni i zavesa, kao i parking sistema naplate i kućne automatike.

GUARDIAN

Visoka zaokretna barijera, koju odlikuje čvrsta konstrukcija i izbor prvoklasnih materijala koji pružaju dugotrajnu otpornost na intenzivnu upotrebu i atmosferske uticaje. Garancija sigurnosti za pristupe velikih dimenzija na železničkim stanicama, stadionima, u lukama i turističkim objektima.

WING40

Kombinacija funkcionalnih, estetskih i tehnoloških rešenja. Motorizovana zaokretna barijera koncipirana u cilju bogatije opremljenosti ulaza u sportske dvorane, bazene i wellness centre. Olakšava prolaz osoba sa invaliditetom.

SALOON40

Izuzetno kompaktna zaokretna barijera sa motorizovanim krilom, idealna za kontrolu pristupa u trgovačkim centrima, aerodromima, železničkim stanicama i bolnicama, budući da u svom pažljivo dizajniranom i elegantnom kućištu sadrži pouzdanu i naprednu tehnologiju.

FLAG

Višenamenska mehanička krilna zaokretna barijera sa otvaranjem na guranje i automatskim zatvaranjem. Idealna je na svim mestima gde je potrebno regulisati smer kretanja osoba iz sigurnosnih razloga i zbog kontrole

COMPASS

Mehanička zaokretna barijera sa četiri kraka, ekonomično i jednostavno rešenje za uredan protok osoba kroz prolaze u javnim objektima svih dimenzija, od malih prodavnica do hipermarketa.

OPREMA

Modularni sastav ograda od poliranog nerđajućeg čelika AISI 304. Jednostavno se sastavljaju, vrlo su korisne u kombinaciji sa raznim vrstama zaokretnih barijera, kako pojedinačno za usmeravanje protoka osoba tako i za ograđivanje područja različitih namena.

RBM21

Specifično dizajniran za upravljanje velikim brojem korisnika (do 500) u korisničkim servisima, posebno odgovarajući za sportske objekte, garaže sa većim brojem korisnika i mnoga druga mesta.

RBM84

Može upravljati i potpuno kontrolisati prolaz do 5500 korisnika, gde god je to potrebno. Idealno rešenje za kompanije, sportske objekte, distributivne centre. Kompletan sistem za upravljanje prolazima i kontrolu pristupa zaposlenih.

MONDRIAN

Mehanički motori za roletne i zastore težine od 28-171kg i osovine Ø35-55mm: Mondrian 4, Mondrian 5, Mondrian 6, Mondrian MR, Mondrian M.

ENSOR / KLIMT

Elektromotori sa enkoderom, Ensor 4, 5 i Klimt 4, 5, za roletne i tende težine 28-92kg i osovine Ø35-45mm, sa detektorom prepreka u dva smera.

VOILÀ / VOLARE

Came Voilà i Volare – automatika za pokretanje jednokrilnih ili dvokrilnih prozora i grilja. Zadovoljstvo i komoditet pri svakom otvaranju i zatvaranju grilja.

DEGAS

Degas je elegantan motor malih dimenzija, koji je pogodan za sve vrste žaluzina, krovnih prozora, kupola i ventilacionih rešetki.

OPREMA

Set dodataka za motore za tende, roletne i zastore: senzori, kontrolne upravljaćke jedinice, stanice sa prijemnikom, daljinski upravljači i tajmeri i meteorološke stanice.

SIGURNOSNA OPREMA

Žične ili bežične fotoćelije serija Delta, Dir, Db i sigurnosni zaštitni graničnici serije Df, koji kompletiraju i instalaciju sigurnosnih automatskih sistema.

UPRAVLJAČKA OPREMA

Optimizuje nivo sigurnosti i upotpunjava sastav automatizacije. Sve alternative osmišljene su i realizovane u skladu sa evropskim propisima kako bi zadovoljile zahteve tržišta i olakšali izbor.

DALJINSKA KONTROLA UPRAVLJANJA

Višekanalni i višekorisnički daljinski upravljači na 433,02 MHz i 868,35 MHz. Jednostavan dizajn, ergonomija, tehnologija i raznovrsna primena.

SIGNALNE LAMPE

Više nego obične signalne lampe. Niska potrošnja i dugi vek trajanja sa LED tehnologijom.

KUĆNA AUTOMATIKA

Came Domotic 3.0 vam nudi naprednu kućnu automatizaciju koja je potpuna, integrisana i modularna, i može se prilagoditi Vašem načinu života.

REALIZACIJA PROJEKATA