INDUSTRIJSKA VRATA

Pouzdanost i funkcionalnost su velike prednosti industrijskih segmentnih vrata: snažna i izdržljiva, opremljena naprednim sigurnosnim i mehaničkim sistemima. Izuzetno svestrana i mogu zadovoljiti funkcionalne potrebe bilo kog arhitektonskog konteksta. Širokim spektrom proizvoda mogu se prilagoditi svakom okruženju i najrazličitijim radnim potrebama, olakšavajući faze proizvodnje u industriji ili komercijalnim aktivnostima u poslovnim objektima.

Pored toga, sva industrijska segmentna vrata su u potpunosti projektovana u Italiji, a po licenci proizvedena u Srbiji u skladu sa važećim propisima i spremna za isporuku tek nakon stručnih pregleda i provera.

Zahvaljujući zvučnoj izolaciji i jednostavnoj upotrebi, brza PVC vrata omogućavaju optimizaciju svih faza proizvodnje u industriji. Najbolje rešenje za osiguravanje i povezivanje jednostavnog tranzita u oblastima koje, iako su podeljene, imaju stalan promet robe, ljudi, kamiona i drugih vozila.

Brza vrata su pogodna za upotrebu u industrijskom i poljoprivrednom sektoru i predstavljaju inovativno rešenje za zaštitu zdravlja radnika i životne sredine, a time i svih stanovnika koji žive blizu industrijskih područja. Imaju višestruku primenu:

  • Olakšavaju i ubrzavaju saobraćaj vozila, viljuškara i ljudi, skraćuju radno vreme, čine proces proizvodnje efikasnijim i time poboljšavaju konkurentnost kompanije;
  • Omogućavaju značajnu uštedu energije;
  • Štite zdravlje zaposlenih od vremenskih nepogoda i neprijatnih iritacija čula – mirisi, prašina, buka itd.

REALIZACIJA PROJEKATA