ROLO VRATA

Rolo vrata su dizajnirana kako bi se lako adaptirala na bilo koje okruženje. Odlično rešenje za potrebe česte eksploatacije.

Brzina vrata je odlična, dok pored toga sjajno prijanjaju, što garantuje uštedu električne energije.

 

U ponudi su četiri kategorije rolo vrata:

Rolo vrata za privatne garaže pružaju odličan balans po pitanju funkcionalnosti i neophodnog prostora za ugradnju. Imajući u vidu da kompletan mehanizam za pakovanje (namotavanje) vrata ne zauzima mnogo mesta, rolo vrata neće oduzeti previše dragocenog prostora u garaži. Savršenu izbalansiranost rolo vrata obezbeđena prednapregnutim lisnatim oprugama pruža mogućnost ručnog podizanja i spuštanja vrata bez previše napora.

Ukoliko želite da Vaš komercijalni prostor izgleda privlačno i atraktivno klijentima čak i van radnog vremena a da u isto vreme bude zaštićen od neželjenog ulaza, rolo vrata sa perforiranim lamelama osim što imaju potreban stepen bezbednosti, obezbeđuju i transparentnost izloga, opremljenosti i sadržaja Vašeg komercijalnog ili poslovnog prostora. Elegantno i diskretno rešenje uz visoku sigurnost.

Proizvodna i servisna postrojenja, kao i magacinski prostori imaju povećan stepen eksploatacije i zahtevaju intenzivan i pouzdan rad rolo vrata. Rolo vrata velikih dimenzija sa trofaznim motorima bočno postavljenim pružaju upravo taj nivo pouzdanosti i neophodnog  intenziteta rada. Kompletan zastor rolo vrata je učvršćen za osovinu koja je sa jedne strane direktno povezana sa motorom, dok se druga strana oslanja na ležaj sa kućištem.

Rolo vrata koja nude maksimalne performanse uz minimalno održavanje.

Posebno mesto u kategoriji rolo vrata zauzimaju termoizolovana brza rolo vrata. Ovaj model objedinjuje najkvalitetnije performanse svih ostalih modela vrata i zbog svoje brzine rada, termoizolacionog efekta, atraktivnog izgleda, mogućnsti montaže unutar objekta ili van njega predstavlja proizvod visoke klase. Spiralno namotavanje vrata iznad otvora osim što ne zauzma mnogo prostora u isto vreme omogućava jenostavno i lako održavanje.

Termoizolovana brza rolo vrata svoju primenu najčešće nalaze u pogonima prehrambene i konditorske industrije, kao i pogonima za preradu voća i povrća.

Posebni modeli termoizolovanih brzih rolo vrata imaju primenu u hladnjačama i prostorijama za zamrzavanje hrane i obezbeđuju brzo kretanje kroz pogon sa minimalnim gubicima  temperature u prostorijama i na taj omogućavaju velike uštede energije.

REALIZACIJA PROJEKATA